Рецептата е чудесно обяснена при Ирина, няма да я пиша повторно, ще напиша само нищожните промени, които направих. Маслото ми беше едно пакетче - 125 грама. Не си направих труда да тегля още 10 грама. За сметка на това добавих още едно яйце. И без това бяха малки. Нямах бадемова есенция, нямах и инстантно кафе и ги пропуснах. Тестото ми престоя в хладилника 9 - 10 часа. Замесих го сутринта преди работа, а курабийките пекох вечерта. За себе си установих, че ги предпочитам по меки и сочни, следователно, следващия път ще разточа тестото на по-дебела кора.
У нас тези сладки се харесаха много, надявам се да са се харесали и на господина, жена му и шивачката.

Няма коментари:
Публикуване на коментар