сряда, 24 август 2011 г.

Това - о, да! Това - абсолютно, не!

Снощи, направих неуспешен опит да гледам " Red Riding Hood". Признавам, наистина опитах, но не бяха минали и петнадесет минути от филма, когато реших да се спася от мъките. Не мога да повярвам, че някой си изкарва парите с подобна помия. Изтръпвам при мисълта какъв потребителски вкус възпитава този продукт, където липсата на идеи у създателите идеално си пасва с пълната липса на дарба у актьорите. Не можах да дочакам появяването на Гари Олдман. Харесвам го прекалено много за да му простя участието в толкова посредствено кино.
Останала силно разочарована и буквално незадоволена се присетих за един за съжаление много кратичкък епизод на един пак за съжаление много нов сериал, който преди няколко вечери мярнах по любимата си телевизия. Оказа се, че съм гледала втори епизод на .." Episodes", да, епизоди.
Ако не използвате кавички нямате никакъв шанс да го намерите в мрежата и дори в IMDB. Аз минах по краткият път, през Matt LeBlanc, който, o, майко, остарява много секси. Така ми се искаше да гледам нещо качествено и да залича спомена от Тъпата, тъпа червена шапчица, че се примирих с пилотния епизод на страницата на сериала в IMDB.
Равносметката е ясна. Онази п***а заспала, Червената шапчица и всичкият и антураж отидоха на момента в кошчето. Не им се полагаше и минута повече престой на твърдия ми диск, където от сега има запазено място за епизоди на " Episodes "







П.П. Обичам мръсни вицове.
*** Вълкът среща Червената шапчица.
- Здравей п***о заспала!
- Аз не съм п***а заспала! - възмутено отговаря тя. - Аз съм Червената шапчица!
- Че къде ти е тогава червената шапка? - пита вълкът.
- Ех, че съм п***а заспала!

П.П.П Докато търсех картинки, се оказа, че не само аз харесвам епизодите на " Episodes". / Не мога се запра./

2 коментара:

  1. малко изнасилен хумор в началото, но ще го загледам тия дни... аз и Женени с деца не харесах от първия път, пък сега го смятам за вечна класика. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Прав си. Мен ме грабна края на втората серия. Макар, че по стечение на обстоятелствата нея гледах първа. :))
    Това със " Женени с деца", никога няма да го разбера.:)

    ОтговорИзтриване