петък, 7 октомври 2011 г.

Срещи, награди и разни други неща

Както стана ясно, моята не чак толкова кулинарна личност имаше честта да прекара няколко приятни часа в компанията на отявлени варненски кулинарки.
Една от най-добрите страни на онлайн общуването е, че събира много различни хора. А когато имаш възможността да опознаеш хората и реално, става още по-интересно.
Любим момент ми е, когато хората около масата вече са разменили основна информация за себе си и са успели да открият общите неща от които се интересуват. С толковам много способни готвачки наоколо това не е никак трудно. Тогава всеки започва да говори с всеки и през всеки. Настава една весела и приятна какафония, в която се започват теми, забравят се, подхващат се други, които после се прекъсват, за да се върнете към предния разговор или да започнете друг съвсем различен.
А за капак може да се обзаведеш и с награда в добавка.

Това е първата ми награда, откакто водя този блог. Даже не мисля, че съм я заслужила с нещо, но това не пречи да и се радвам. До вчера не знаех какво да правя с нея. Тони бе така добра да ме " светне" по въпроса.
Благодаря на Елексир за наградата, на Тони за помощта и на всички останали мили дами за приятната компания!
Гаргата е глобена, защото забрави за уговорката и не дойде!



2 коментара:

  1. Ееее,Рени,ама как може да не си получавала наградка до сега-ужасен пропуск!Много ми е приятно,че получената от мен те е зарадвала и я отбелязваш с този пост,който ми идва точно навреме,защото моята любима Мина още чака да й разкажа как е минала срещата,а ти си го синтезирала великолепно и напълно автентично!
    Следващия път се очаква да сме още повече броя бърборани,прави му сметката какъв кошер ще сме :))!

    Хубави почивни дни ти пожелавам!

    ОтговорИзтриване