понеделник, 7 октомври 2013 г.

" Какво ти дава този блог?" - Maggie от Little Things

С благодарност публикувам и втората серия отговори. Макар и още в старта си блога Little Things е чудесно местенце, което уверена съм ще става все по-привлекателно.

Maggie - Little Things


1. Кое е нещото, без което не можеш?Без семейството и приятелите.  Има още куп неща, от които трудно бих се лишила, но това определено е най-важното за мен.

2. Какво ти дава този блог? – Открих го съвсем наскоро (и все още го откривам). Представянето на една съвсем различна гледна точка е това, което ме привлече.

3. Би ли направил/а нещо насила? – Зависи в какви граници. Абсолютно съм съгласна с авторката на блога, че нищо хубаво не излиза от това, но  понякога се налага да следваме временни решения в името на нещо по-добро.

4. В какво вярваш? – В доброто, в любовта, в Бог.

5. Кое те натъжава? – Несправедливостта, злобата, негативизмът като цяло.

6. Кое е любимото ти занимание? – Зависи от момента и настроението – понякога мога да се излежавам цял ден и да чета книга, друг път предпочитам да боядисам оградата и това ми доставя истинско удоволствие. Обичам и когато изпробвам нови рецепти и кухнята ухае невероятно вкусно, когато създавам нещо красиво и това се оценява.

7. А кое е най-досадното ти занимание? – Миенето на чинии определено води класацията.

8. Кое е най-голямото ти изкушение? – Точно в момента гледам последните два бонбона Рафаело и много ми се иска да ги изям наведнъж ;) Но като оставим това настрана, няма нещо материално, което да мога да определя като „голямо изкушение“.

9. Разум или чувства, защо?Трябва да има баланс. Индивидуално и относително е за всеки човек или сфера от живота, но със сигурност не може нито без едното, нито без другото.


10. Какво е за теб животът? – Прекалено съм малка, за да мога да го определя смислено и пълно. Но много ми се иска след няколко десетилетия, дефиницята да е положителна.

копи - пейст:

 

2 коментара:

  1. Хм, явно май съм много зле, защото това са моите въпроси, а не мога да се сетя сега към кого съм ги отправила тук... Много се извинявам, за което, и ще помоля за подсказка... :)
    Беше ми интересно да прочета! Хубава вечер!

    ОтговорИзтриване
  2. В по-предния си пост написах, че видях въпросите в SharenaSol /http://www.sharenasol.com/2013/07/10.html/, харесаха ми и се възползвах от поканата. Явно не съм спазила точно правилата, защото сега забелязвам, че поканата е била за други десет въпроса. Те също ми харесват. :)

    ОтговорИзтриване