сряда, 30 март 2011 г.

Дано живееш в интересни времена!

Има такова едно китайско проклятие. Често се сещах за него в последните седмица и нещо. А времената в имението наистина бяха интересни и то съвсем в тона на проклятието. Лашках се от притеснение в мотивация и оптимизъм, от желание да изкарам следващите дни завита в леглото до буйни пристъпи на неистово чистене, подреждане и готвене, смятах и пресмятах, проучвах и разпитвах.

 
През всичкото време вдъхновение нямах никакво, до такава степен, та насила пусках даже песните в блога.
Резулалтът, моя милост - майката сурикат само след ден ще е на нова работа.

 
Пожелавам си да съм направила подходящия избор, да се сработя с новите хора, да съм им полезна и да изкарвам заслужено добро трудово възнаграждение. Дано нещата не са, както в следващото китайско проклятие: Дано ти се случи, каквото си пожелал!

П.П. Както бях казала преди време, случайни неща няма. Заради новата работа ходенето ми в София заради концерта на Мариза трябваше да отпадне. Тя пък реши да отложи концерта и билета ми не изгоря. Взех си парите от Ивентим, а нея, живот и здраве, надявам се ще я видя някой друг ден.

5 коментара:

  1. Успех на новото място!

    ПП - МариЗа ;-)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, Мария!
    Все се чудех за това Мариза/Марица, ама нали съм бърза...:) Отивам да го оправя :)

    ОтговорИзтриване
  3. тези дни писането не беше лесно за никой май :). успех на новата работа и от мен!

    ОтговорИзтриване
  4. Честита ти нова работа! Да ти е лека и спорна и да имаш време за блогване не само на песни.;)

    ОтговорИзтриване
  5. Мира, сега, като ти видях коментара, се сетих, че ми се изгуби от полезрението. Явно времената са били интересни не само за мен :)
    Стояне, след първия ден на новата работа, подозирам, че дълго време ще мога да отделям за блога само уикендите. Но това е добрата новина, все пак :)
    Благодаря ви!

    ОтговорИзтриване