четвъртък, 3 март 2011 г.

Имам проблем с блогер.

В последно време, в прозореца в който виждам новите публикации в блоговете, които следя излизат само последните, примерно десеттина публикации. В този момент, най-старата публикация, която мога да видя е поста на Йоана от сутринта и нищо преди него.


Преди можех да скролирам надолу буквално до безкрай, а сега не се плучава. Много е дразнещо, защото когато излязат следващите няколко нови публикации, те изместват от ограниченото място най-първите и така буквално ги губя, особено ако не съм обърнала внимание точно кой ги е пуснал. Да се върна пък към тях на следващия ден е невъзможно. Единствения начин е да цъкам на всеки блог по отделно. Моля, ако някой от преминаващите тук, има идея, дали аз, защото съм индианец съм прецакала нещо в настройките или просто блогер си се цака в последните дни, седмица, две.

7 коментара:

 1. И при мен е така, централно е явно

  ОтговорИзтриване
 2. Отдъхнах си :) Мислех, че аз съм обозила нещо. :)

  ОтговорИзтриване
 3. А при мен изобщо нищо не излиза :(

  ОтговорИзтриване
 4. Прочетох за проблема ти, Тони, но понеже не спомена повече и реших, че при теб се е оправило. Все пак общата болка е по-малко болка, нали :)

  ОтговорИзтриване
 5. Да ти кажа честно, и аз малко се поуспокоих, когато прочетох поста ти :)
  Дано по-скоро се оправи, че е много изнервящо!

  ОтговорИзтриване
 6. Статистиката също е полудяла. Отчита ми 1100 посещения за вчера, което е абсурд.

  ОтговорИзтриване
 7. Kathryn,

  Направи си още един дневник в blog.bg и дублирай в него публикациите си – така хем ще имаш алтернатива хем двойно повече хора ще се докоснат до творбите си. Ако имах повече свободно време и аз щях да постъпя така.

  Всеки от блоговете пресолява своего рода затворена общност, която реално не познава съседната, защото вътре в групата е по-лесно, удобно, разбираемо – така е вътре в групата, но извън групата хората все по-малко се знаят и познават. Жалко е.

  Хубавото е, че човек дори да не може да убеди останалите да общуват повече – може да убеди себе си.;-)

  С пожелание за светли, плодотворни мартенски дни:-)

  Горан
  Goran.blog.bg

  ОтговорИзтриване