събота, 6 октомври 2012 г.

Любов и от втори поглед

Бях споменала преди време колко много ме вълнуват сфинксовете. И това само от гледане на снимките им в мрежата. Е, днес установих, че при близка среща очи в очи желанието ми да отглеждам няко от тези неустоимо привлекателни животни е още по-силно.

Баща
Баща
Дъщеря
 Днес с Гаргата посетихме VII и VIII Международна лицензирана изложба на котки в Двореца на културата и спорта. В момента в който видях сфинксовете в клетките, наоколо не останаха други котки. Когато собственичката им ми позволи да погаля тази млада дама, сърцето ми почти спря.
Втора съпруга.
За да потвърди думите на стопанката си колко гальовни животни са сфинксовете котето веднага изви гръб за още ласки.
Втора съпруга. Нея харесах най-много, като оцветяване, макар журито да беше категорично, че дъщерята е със забележителната разцветка.
Сдобиването с някое от тези невероятни животни се оказва, не чак толкова трудна работа. Не само, че вече има човек, във Варна, който ги въди, а и причината първата съпруга да не е на изложбата била, че рано тази сутрин се е сдобила с бебета. Собственичката им ми се кле, че не предизвикват алергии. Не съм убедена, че липсата на козина е достатъчна, а и мисля, че само вида тези грации ще накара моят нарцис да започне да киха, но това определено ще го мисля, след като приютя някоя такава у дома.

2 коментара:

  1. прекрасни са свинксовете и аз много ги харесвам. проблемът ми е, че лелята в Софето (пак срещната на изложение) която заговорих, ми обясни как ги развъжда: женската ражда до откат. И някак на мен ми стана ужасно мъчно

    ОтговорИзтриване
  2. Едно към едно си го мислех и аз това. Тук по думите на стопанката женската ражда за втори път и аз се зачудих точно през колко ли време я забременява. Никак не е хубаво, когато ги ползват постоянно за разплод, но подозирам, че е точно така. Даже си мислех, че бих искала и аз женска котка, но не знам въобще дали ще искам да ми ражда. Аз я искам за да я ...обожавам / без преувеличение/ не за да изкарвам пари от нея.

    ОтговорИзтриване