вторник, 22 февруари 2011 г.

За моторните спортове, страстите и подаръците.

Казват, че когато двама души поживеели заедно, започвали да си приличат. Не знам колко е вярно но, ако са късметлии, може да се окаже, че колкото и да се различават физически, споделят еднакви вкусове и интереси. А с течение на времето дори да прихванат и някои от предпочитанията и увлеченията на другия.
Страстта към машините на две колела и онова специфично трепване в стомаха, когато ги видя или чуя съм го имала винаги. Може би Георги не случайно казва, че съм го харесала заради моторите му. От него, пък прихванах интереса му към моторните състезания и най-вече Formula 1, Moto GP и 24 Heures du Mans.
Благодарение на случайно открит адрес в мрежата за тази Коледа успях да му направя един от най- евтините и най-успешни подаръци отговарящ изцяло на тези негови, а вече и мои увлечения. 
От море от стари постери, комикси, илюстрации и картички с големи усилия, избрах три. В близкото фото ми ги разпечатаха, а аз собственоръчно ги сложих в рамки.
Вече висята на стената при него. Доказателство, че съм налучкала вярната посока с подаръците...
Или, че не иска да му дудна, но това никога няма да го разберем.



6 коментара:

  1. Страхотен пост !
    Аз пък днес бях на тема - Старите месарници и касапници :)

    ОтговорИзтриване
  2. О, благодаря :)
    Я да видим какво по въпроса за месрниците имаш....

    ОтговорИзтриване
  3. Ето тук !
    http://atfirstbitenyc.com/2010/03/29/butchersnmeat/

    ОтговорИзтриване
  4. Интересно място и интересен поглед върху храната. Май за първи път виждам тя да се показва основно в суровия и вид. Толкова месо, пък било и сготвено, мен по- скоро ще ме откаже от ядене, но гледната точка наистина е интересна.

    ОтговорИзтриване
  5. катрино, шъ та усмъртявам, да знаеш! вчера в тоя линк за постерите дето така небрежно ни подхвърли тук, съм прекарала плътно 12 часа от живота си! свалих ~500 картинки, а исках да ги имам всичките! първоначалната идея беше да заменя колекцията от препарирани пеперуди,които искам да си окича по стените с колекция от картинки на такива, но в последствие се оказа, че ще ми трябват повече стени, които водят след себе си и по-голяма къща. ти си виновна!

    ОтговорИзтриване
  6. Поемам вината изцяло. :D
    Това за нуждата от повече от наличните стени, отдавна съм го открила.
    Колекцията наистина е уникална и макар и да не ровя, вълнува и моя ум от вчера.

    ОтговорИзтриване