събота, 21 юли 2012 г.

Онлайн магазин за ръчно правени бижута на хоризонта.

Началото.
Както казах в предния пост и както се случва често, нещата започнаха съвсем несериозно и без никаква идея за това, което става сега.

Съвсем в началото беше Жаклин и нейните " зелени рецепти".
" По - добре да давам пари за мъниста и елементи - често ми повтаряше - и после да подарявам гривни и колиета на приятелките си, отколкото да давам пари за лекарства със зелени рецепти". Низането на синци и правенето на украшения за близки и далечни, познати и непознати беше нейния начин за разтоварване.

Като един от най-добрите й приятелки и жена, която безкрайно обича всякакви висулки, за кратко време се обзаведох с голямо и разнообразно количество украшения.

После едното доведе до друго. Мрежата, Pinterest, варненските магазинчета за мъниста, а в последствие и Ebay си казаха думата и количеството украшения, които сама си бях направила, бързо надмина тези, които Жаклин ми беше подарила.
Вълната от ръчно творчество естествено преля към деца и приятелки и приятелки на децата, а как Гаргата се забърка във всичко това даже нямам спомен вече.

Идеята
явно се е въртяла в главите и на трите ни и само е чакала някой да отвори уста.
След много разговори, планове, промени, още разговори и много часове пред компютъра от страна на Гаргата, онлайн магазина, в който трите ще се опитваме да продаваме нещата които правим е на хоризонта.

И сега
сме в очакване, ще стане ли? Как ще се случва? Имаме надежди, но без големи очаквания. Искаме да видим, че можем да го направим и не мислим, че ще станем богати с това. Преди всичко искаме да се забавляваме, а най-доброто стечение на обстоятелствата ще бъде, ако успяваме да изкарваме и по някой лев от неща, които ни доставя удоволствие да правим и ако виждаме, че освен нас и други хора ги харесват.





4 коментара:

  1. Много успех ти пожелавам в това начинание!
    Чакам с голям интерес

    ОтговорИзтриване
  2. Успех и от мен! С нетърпение чакам да видя сайта, защото и аз имам някакви идеи в подобна посока.:)

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ти, Стояне! С радост ще споделя информация и идеи, а също и всичките ядове, дето ни се изпречиха по пътя.

    ОтговорИзтриване