четвъртък, 27 януари 2011 г.

Pay it forward


Ето ме и мен, насосена в тази хубава идея. В резултат ще получа нещо направено от Тони, а аз от своя страна през 2011 ще подаря на първите пет човека, кото оставят коментар под този пост нещо направено от мен. Реших да участвам, защото понякога сама си правя бижута, та който се осмели да пише, ще обира плодовете на сръчността и вкуса ми. Така, че коментирате на своя отговорност. Има само едно условие. Ако имате блог, да продължите челния социалистически почин, на свой ред да напишете пост и да изработите нещо за други пет човека. Това в рамките на 2011, както казах.
Ако нямате блог, пак пишете. Ще подарявам.

3 коментара:

  1. Нъл съм си дървено говедо да се набия и при тебе на 5 и 1/2 място.Иии,нъл знаеш,че съм много,ъмъ много скромен да си пожелая,ако има второ класиране-понякога пускай по една балада.Може и латино-харесвам го.При някой си пожелах ферари-не ме огря.При друг-вила на Бахамите-същия ефект.При трети 10 милиона-зелени-ядец.На една поисках яхта-обеща зелен хайвер.Абе,тези хора като обещават награди що не искат да ги изпълняват!:)
    Добро утро от:
    Магъосник pinokio

    ОтговорИзтриване
  2. и никой друг освен буратино не се е престрашил да се нареди? смятай какво мнение имат за твоите възможности :)) аз нищо не искам, понеже нямам време и муза напоследък. само изразих учудване.

    ОтговорИзтриване
  3. Тоя извод и аз си го направих :)) Твоя отказа да получиш нещо вече съвсем ме довършва :D

    ОтговорИзтриване