понеделник, 27 декември 2010 г.

Какво ми донесе добрият старец,

който добре, че не е старец, а често не е и добър.

Знам, хвалбите не са хубаво нещо, но това не е хвалба. Това е израз на желанието ми постоянно да говоря за него, да го докосвам, разглеждам, използвам, а в моментите, в които не мога просто да го поглеждам или да знам, че е близо до мен. Да, комерсиална съм и понякога вещите ме вълнуват. Особено, когато са в услуга на една от най-големите ми страсти. Тогава спират да са вещи и се превръщат, в библиотеката в чантата ми, примерно.


8 коментара:

  1. честито! явно и двете сме слушали много, сега чакаме моя :))

    ОтговорИзтриване
  2. Ти си вторият човек, който ми казва, че съм слушала :)) Не знам да се радвам ли или да се притеснявам. :D

    ОтговорИзтриване
  3. ами вземи се в ръце! кой знае, може като не слушаш да ти донесе още по-хубави неща :P

    ОтговорИзтриване
  4. ама много ви завиждам вече! Дядо Мраз/Коледа не ме бръсне за слива и тая година не само, че ме подмина с желанието ми за e-book, но и с подаръците въобще. да знаете къде мога да се оплача??

    ОтговорИзтриване
  5. Извод:непослушните момиченца получават много подараци!:))
    Магъосник pinokio

    ОтговорИзтриване
  6. totenlicht, я кажи ти слушкаше или не? Че да знаем каква политика на поведения да поемаме за следващата година. Щото аз вече съм си харесала един фотоапарат. :)) Иначе, имаш няколко варианта:
    1. Да се оплачеш на арменския поп или
    2. няколко милозливи и вече удовлетворени блогера, да направят волни пожертвования в твоя полза и за следващата Коледа да те обзаведат с e-book :))
    3. Но може и да събираш от закуски и да си я купиш сама.
    Пинокио, от не малкия / за радост или съжаление/ житейски опит, който имам съм научила че оная приказка, че добрите момичета отивали в рая, а лошите навсякъде е много вярна. ;)

    ОтговорИзтриване
  7. Ама какво точно е това? xD Съжалявам, ако се проявявам необразована, ама не съм много наясно. Четец за електронни книги? Могат ли да се качват от chitanka примерно?

    ОтговорИзтриване
  8. Здравей, Калипсо! Могат, да. Този модел чете почти всякакви формати. За мен най-добрата новина са txt и doc. Pdf - ите трябва малко повече да се " нагаждат" - увеличаване, обръщане на ландскейп, за да е по-удобнo.

    ОтговорИзтриване